Interview met Glenn Ettema:

Afgelopen week ging Adje Paparazzi weer op bezoek bij een van onze leden. Deze week ging hij op bezoek bij de aanvoerder van het 3de elftal: Glenn Ettema
1.Wie is Glenn? Hoelang bij Voasje? Waarom ben je destijds naar Vaesrade gekomen?
Glenn, 30 jaar, een van de langste (letterlijk) spelers binnen de vereniging Vaesrade. Inmiddels al een jaar of 6/7 actief bij Voasje, bevalt uitstekend. Destijds gekozen om samen met mijn vrienden te gaan voetballen en niet voor het grote geld te gaan.
2. Jullie hebben een fantastisch leuk 3de elftal, wat het al jaren goed doet, wat maakt dit team zo speciaal en waarom?
Wij hebben een aantal goede leiders, en we kunnen heel goed voetballen, al komt dat er niet altijd uit. We willen we nog wel eens onderling wat schelden op elkaar, echter blijft dit binnen het veld, na de wedstrijd zijn we weer maten.
3. Wat vind jij van de verenging Vaesrade in zijn algemeen? Leuke club of zijn er dingen die beter kunnen?
Vaesrade is een warme club, altijd gezellig. Bij activiteiten is het altijd lekker druk. En de saamhorigheid spreekt mij heel erg aan binnen onze club.
4. Vaesrade 1 gaat ook goed he? Wat denk jij? Kunnen ze nog kampioen worden of een periode?
Een periode zit er zeker nog in, zelfs na de nederlaag van gisteren. Niks aan de hand dus, en ik denk dat het alleen nog maar beter gaat worden in de toekomst voor ons vlaggenschip!
5. Wie vind jij de beste voetballer waarmee je samen gespeeld hebt in Vaesrade en waarom?
Dat zijn er toch meerdere, Wiel Michaela Notermans in mijn eerste jaren samen met Brian Boss en Daniel van der Zwaag was dit een super voorhoede! Dit jaar hebben we met Elko Doven ook een ware topper binnen onze selectie en zijn er nog genoeg andere goede voetballers binnen het 3de.
6. Wat zijn je ambities binnen Voasje? Er was een tijd toen ging je zelfs tegen het 1ste elftal op he?
Kampioen worden met 3 en dan is het goed! Dat ik destijds tegen het 1ste aan zat was door gebrek aan beter materiaal, ik kwam in beeld bij 1 onder Paul Bisschops. Verder heb ik de ambitie om nog lang samen te voetballen met mijn kameraden op sportpark de Vijf bunder, en hopelijk nog een aantal titels te mogen pakken in de toekomst, denk hierbij aan het kampioenschap en de Voasje Darts Open.
7. Glenn, even een aantal korte stellingen, je MOET er eentje kiezen!
Kenny Konings *
Vaesrade OF Hoensbroek
Vaesrade *
Ajax OF PSV
PSV (!!!!) *
Vochtig toiletpapier OF droog toiletpapier
Droog toiletpapier *
Kampioen worden met Voasje 3 of trouwen?
Voor nu, Voasje 3 kampioen
8. Welk tenue in het amateurvoetbal vind jij echt lelijk? En welk tenue vind jij echt mooi?
Lelijkste tenue (AJAX UIT)
Mooiste tenue (PSV UIT)
9. Kan Nederland wereldkampioen worden in november/december, of zeg je het wordt helemaal niets?
Lastig in te schatten, maar denk dat Italië tot wel DE favoriet is voor de eindzege. Nee zonder flauwekul, kans maken we, maar ik denk dat we in de halve finale eruit vliegen.
10. Hoe vind jij dat Kevin Stawenga van Voasje 1 het doet? Contract openbreken en verlengen?
Kevin doet het buitengewoon goed, ik zou zeggen openbreken en hem een vast contract geven met een goede bonus, denk hierbij aan een zuipkaart of 3.
11. Stel je was voorzitter van Vaesrade en alle leden kwamen samen in de kantine en jij mocht als voorzitter iets meegeven als raad, wat zou je dan meegeven?
Ik zou de leden meegeven dat we ten alle tijden sportief en eerlijk moeten blijven. Hopelijk blijven we volgend jaar zo goed presteren met alle 3 de seniorenelftallen, en houden we de selecties intact. Verder adviseer ik jullie veel kinderen te maken zodat we de jeugdelftallen verder uitbreiden! HEEEEY HEEEEY HEEEEY VOASJE ALLEIN!! Aldus Glenn.
Volgende week gaat Adje Paparazzi weer op bezoek en in de wandelgangen hebben wij gehoord dat Marvin de Winter de volgende is die aan het vragenvuur van Adje Paparazzi wordt onderworpen.