Interview Marvin de Winter:

Nadat Adje Paparazzi 2 weken in in de struiken heeft gelegen met zijn camera en microfoon op de Akerstraat in Hoensbroek was vandaag dan eindelijk het moment daar dat Marvin de Winter een gaatje kon maken in zijn drukke schema.
1. Hallo Marvin , inmiddels een Voasjener jong, hoelang ben je eigenlijk al bij Vaesrade?
Ik denk dat ik nu in me 9de jaar zit met een korte tussenpauze bij SV Langeberg.
2. Een grote droom van jou is om samen te spelen in het geel en blauw met je schoonbroer Sjoerd Knibbeler gaat dat nog gebeuren denk je?
Het is eerder een droom van Sjoerd (haha!). Ik heb al eens eerder in dezelfde selectie gezeten met hem bij Groene Ster, maar zou het zeker leuk vinden als dit weer zou gebeuren. Echter ben ik bang dat hij net zoals jij liefde voor zijn club heeft waardoor een overstap erg gevoelig ligt. Daarbij ligt hij er al enige tijd uit met een blessure, ik weet dus ook niet of hij nog fit kan worden en het hoge niveau bij ons aankan 😉
3. Hoelang gaan we Marvin nog op het 1ste elftal zien en wat gaat erna gebeuren?
Ik wil doorgaan totdat ik niet meer kan, maar aangezien ik het megadruk heb met werk en mijn 2 kleine prinsessen zal dat niet heel lang meer zijn. Mijn droom is om nog 1x een prijs te pakken of te promoveren. Het liefst natuurlijk een kampioenschap! Als ik stop op het 1ste elftal wil ik uiteraard betrokken blijven bij de club. Ik voel me hier thuis!
4. Pakt ons 1ste elftal een periode , met andere woorden gaan wij nacompetitie spelen?
Ik denk dat na het zure gelijkspel van afgelopen zondag en het lastige programma wat ons nog te wachten staat dat dit moeilijk wordt. Uiteraard blijf ik er wel in geloven!
5. Wat is het mooiste moment dat je hebt meegemaakt bij Vaesrade en waarom?
Mijn mooiste moment is de winnende penalty binnen schieten tegen WDZ in de halve finale van de nacompetitie om te promoveren naar de 2de klasse. De eerste helft zat ik op de bank wegens disciplinaire maatregelen en de tweede helft mocht ik invallen, scoren en de beslissende penalty binnen pissen. Uiteindelijk promoveerde we hierdoor naar de 2de klasse.
6. Welk tenue vind jij bij de amateurs het mooiste en welke het lelijkst?
Het mooiste tenue is natuurlijk dat van ons 3de elftal en bij de lelijkste ben ik verplicht om Minor te zeggen.
7. Wie is de beste trainer die je hebt meegemaakt bij Vaesrade en waarom?
Aangezien ik mijn basisplek wil behouden is dat natuurlijk de huidige trainer Kevin Stawenga. Maar zonder flauwekul, ik meen het echt. Tactisch goed en zijn sterkste kracht is om van een elftal een team te maken.
8. Wie is de slechtste speler met wie je hebt samengespeeld in Voasje en waarom?
Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten. Om namen te noemen vind ik dan ook niet netjes. Iedereen voegt wel iets toe, al is het in de 3de helft. Iets wat uiteraard ook heel belangrijk is!
9. Wordt ons 2de en 3de elftal kampioen of halen ze het niet? Wat denk jij?
Daar ga ik wel vanuit. We moeten natuurlijk wel iets te vieren hebben aan het einde van het seizoen. De kwaliteit is er in ieder geval!
10. De club leeft weer, jij als lid van de activiteitencommissie merkt dat ook, hoe komt het dat het zo lekker gaat?
Ik moet eerlijk zeggen dat ik door enorme drukte de AC op een laag pitje heb gezet. Maar ik merk wel weer dat het in Voasje begint te bruisen. Dat heeft natuurlijk ook met de goede resultaten te maken. Ook merk je dat iedereen er weer op uit wilt na alle beperkingen wat ze ons opgelegd hadden. Lekker een zondag met de kids en Michelle op het voetbalveld is voor mij en veel anderen de perfecte invulling. Zo ben ik zelf namelijk ook opgegroeid.
11. Wil je verder nog iets kwijt? Aan de 12de man bijvoorbeeld?
De vaste supporters zijn toppers en hebben een geel blauw hart wat mooi is om iedere zondag te zien. Ik wil vooral ook mijn ouders bedanken die al 26 jaar trouw iedere wedstrijd erbij zijn. Als het eens niet kan door omstandigheden voelt dit ook heel raar.
Adje Paparazzi bedankt Marvin voor dit interview en nam weer de benen.
Wellicht dat hij de komende weken op bezoek gaat bij Wesley Zoetbrood. De Hoensbroekenaar die inmiddels al jaren is ingeburgerd in Vaesrade.