Het bal der oude bekenden

Vaesrade is heel erg blij met het feit dat er een hoop spelers van weleer terugkeren in Voasje om ons 2e elftal een mega kwaliteitsinjectie te geven en dit in combi met onze jeugdige talenten moet er voor zorgen dat het 2e weer gaat meedoen om de prijzen en dat er gezellig naderhand een biertje gedronken kan worden tijdens de 3e helft. Vaesrade 2 2.0 wordt een mix van jeugd, kwaliteit en ervaring en mensen die er tijdens een wedstrijd alles aan zullen doen om te winnen. Jongens uit het verleden is gevraagd ons 2e te komen versterken en de volgende namen hebben toegezegd en daar zijn we maar wat blij mee……Logan Westerhof, Jos Penders, Ricardo Aussems, Brian Boss, Armand Franssen, Raymond Thijssen, Bas Haffmans, en Maurice en Michel Meijer. Hier kunnen nog namen bijkomen van vreuger…..

Ook Jordy Bemelmans keert terug en zal het doel komen verdedigen en ook daar zijn we heeeel heeel blij mee.. Tevens zal Bjarne Bindels terugkeren, deze 2 youngsters kan 2 goed gebruiken. Bij deze namen zullen de huidige spelers van 2 worden toegevoegd en dan krijgen we een goed en leuk 2e….. met huidige spelers bedoelen we Jon Keulen, Kai Vusschers, Mike Minten en Mike Nowik, Niek Ortu en Mohammed Rahhali en Randy Snackers waarbij natuurlijk de laatste 6 namen ook kans maken voor ons 1e elftal, maar ze worden genoemd omdat ze nu op 2 spelen. Afvallers wekelijks van 1 zullen ook op 2 komen acteren en deze namen is slechts een tussenstand. Dus er wordt keihard gewerkt aan een Vaesrade 2 2.0!

We houden jullie op de hoogte! Volg de site.