Vaesrade 3 haalt uit in Voerendaal

Ons 3de elftal maakte gisteren in de topper tegen Voerendaal gehakt van de mannen uit Voerendaal. Voerendaal dat met een gelijk aantal punten (maar met een wedstrijd minder) bovenaan de ranglijst stond kreeg binnen een half uur twee doelpunten om de oren van Roy Goossens.
Vlak voor rust kwam Voerendaal terug tot 1-2, maar na de rust werd het maar liefst 1-7 door 4 doelpunten van Michael De Jong.
Als vlak na rust Elko Doven neer wordt geschoffeld in de zestienmeter is dit een koud kunstje voor Michael De Jong.
Hierna gaat Voerendaal 5 pushen en ontstaan er ruimtes waar Michael gretig gebruik van maakt. De een na de andere counter wordt afgerond en Voasje pakt de koppositie!
De mannen van 3 hebben als leeuwen geknokt en iedereen speelde gisteren een puike pot. Met nog 7 wedstrijden te gaan heeft Voasje 3 alles in eigen hand.