Good old Michael de Jong….

RKVV Vaesrade wint uit bij SVH’39. Ondanks de personele problemen werd er verdiend gewonnen uit in Herkenbosch. Daarmee start Vaesrade knap met 6 punten uit de eerste 3 wedstrijden. Het enige doelpunt kwam op naam van Good Old Michael De Jong. Hij scoorde in de 2de helft de winnende treffer en daardoor zitten de 3 punten in de tas.
Het 2de elftal had vrij en ons 3de elftal speelde uit bij Schinveld een sterke 2de helft waarin Danny Lemmens liefst 4x scoorde. Het andere doelpunt kwam op naam van Randy Snackers. Het werd 2-5 in Schinveld. De veteranen speelden met 2-2 gelijk tegen Sporting Heerlen en afgelopen zaterdag kwamen onze jeugdteams in aktie:
De youngsters van de JO7-1 hebben zaterdag maar liefst 2 keer gewonnen, de Leeuw en Langeberg werden aan de zegekar gebonden. De andere wedstrijd tegen DVO werd nipt met 6-5 verloren. Knap gespeeld hoor! De JO12 en JO8 spelen doordeweeks dus blijven de JO9 en JO10 over. De JO9 speelde super goed tegen Groene Ster maar helaas waren de groen witten net wat te 💪 sterk. Er zit verbetering in bij onze helden van Markwin en Anouk. Tenslotte moesten de dames van Randy en Michael op bezoek bij de buren / tegen Wijnandia. Helaas werd er met 7-3 verloren en ondanks dat de uitslag een walk-over doet vermoeden was dit allerminst zo. Helaas zijn er wel twee spelertjes geblesseerd geraakt, we wensen Ahmed en Alix een spoedig herstel toe.Voor de JO7-1 een super zaterdag ! De Voasje jeugd wenst de senioren teams morgen veel succes toe ! En afgelopen vrijdag wonnen de dames al hun wedstrijden tijdens het 30+ competitie en de 35+ heren boekte wisselende resultaten.