“Fout” Oktoberfeest

Vrijdag 19 oktober vanaf 20.30 uur is er weer een feestje bij onze voetbalvereniging.
Het is oktober dus dan gaan we nog eens voor een Oktoberfeestje, tussen het geweld van alle Oktoberfeest in van Sittard en Brunssum hebben we een gaatje kunnen vinden om ook in Vaesrade het Oktoberfeest te kunnen vieren. We hebben het wel ietsje anders omdat de muziekkeuze geheel aan onze gasten is.
Bij binnenkomst ontvang je een blaadje en hier mag je 3 liedjes opschrijven die jij graag wil horen die avond, je levert deze in en ze zullen in de loop van de avond langskomen.

Uiteraard kan er bier gedronken worden uit halve liters, hiervoor zullen extra bonnen worden geregeld, tevens vind er een wedstrijd bierpulschuiven plaats en zal er nog een leuke prijsvraag zijn voor de liefhebbers.

Tijdens de avond kan er ook een (broodje) worst besteld worden en natuurlijk niet vergeten je (eventuele foute) Oktoberfeest outfit aan te trekken.

Wellicht tot dan, wij verheugen ons erop!

Bestuur en activiteitencommissie RKVVVaesrade