Flits interview met Levy Jacobs

Onze plaatselijke geel blauwe reporter was vandaag op bezoek bij Levy Jacobs, geen onbekend gezicht in oss Voasje. Onze verslaggever stelde hem 5 vragen en Levy was flitsend en gaf meteen een reactie:

1. Beste Levy, een aantal jaren geleden overgekomen van Mariarade wat helaas opgeheven is en nu een allround man binnen Voasje…. ? Vertel eens, was het wennen, was Vaesrade anders dan Mariarade, ging de overgang soepel? Mis je Mariarade of ?

1. Als ik eerlijk ben heb ik Mariarade nooit gemist. Bij Vaesrade kon ik bijna alle jongens van het 4de elftal al en omdat ik zelf op het 3de ging voetballen kwam ik in een echt cult elftal terecht met een stel gekken waar we uiteindelijk ook kampioen mee werden.

2. Je bent een bezige bij in Vaesrade, leider, animator bij 3, zonder jou geen derde! Ook actief als semi bestuurder, druk druk… Vaesrade is je dankbaar… Waar staan we als vereniging over 10 jaren, en welke klasse speelt het talententeam van ons 3e dan? Ben je dan nog steeds leider of ben je dan al voorzitter?

2. Als ik reeel ben vraag ik me af of er over 10 jaar nog bestaansrecht is voor dorpsverenigingen zoals Vaesrade. De jongens van 3 spelen dan bij de 35+ of de veteranen aangezien ons team gemiddeld al 30+ is.

3. Ons 1e is de competitie goed gestart met een puike overwinning. Hoe kijk jij aan tegen de huidige selectie 1 en waar gaan ze eindigen dit jaar? Wat vind je van onze trainer Kevin? Moet hij bij tekenen?

3. De selectie is vrijwel intact gebleven en de jongens die gestopt zijn die zijn op 3 gaan spelen en dus gelukkig behouden gebleven voor de club. Met Tarik heb ik gezien dat ze een creatieve middenvelder erbij hebben die het 1ste echt duidelijk sterker maakt. Ik schat dat een plek bij de eerste 6 mogelijk moet zijn. Ik zou Kevin laten bijtekenen, ook gezien het feit dat hij een groot deel van de jongens zelf heeft binnengehaald.

4. Levy, even 6 dillema’s, je MOET kiezen en je mag kort uitleggen waarom?
– Vaesrade of Mariarade?
– Vochtig toiletpapier of gewoon wc papier?
– Leider van 3 of bestuurslid?
– Angelo Haenen of Wiel Notermans?
– Messi of Ronaldo?
– De vrouw van je leven ontmoeten of kampioen worden met Vaesrade 3?

4.1 Vaesrade
4.2 Ajax sjaaltje
4.3 Leider van 3
4.4 Kun je niet tussen kiezen, die kun je alleen in 1 adem noemen
4.5 Messi als puur talent, maar als winnaarsmentaliteit en discipline Ronaldo
4.5 Vrouw van je leven ontmoeten, kampioen worden we sowieso dit jaar

5. De laatste vraag Levy, zo een flits-interview gaat snel? Ik leg de spreekwoordelijke bal bij jou !
Denk je in… de laatste avond van het seizoen, Vaesrade 1 en 3 kampioen, het 2e op een verdienstelijke 3e plek en het is feest in Vaesrade, een avond vol bier, artiesten en er is feest… Jij krijgt de microfoon en er wordt jou gevraagd wat te zeggen, wat ga je zeggen?

5. Armand, was je nu maar bij het 3de gebleven he?😋

Levy, bedankt dat je zo flitsend wilde reageren en hopelijk mogen we je nog heel lang in Voasje bewonderen binnen en boete de wei!