Naanhof/familiedag/BBQ 08-09-19

Zondag 8 september vanaf 15.30 uur zal er een gezellig familiemiddag/open dag met diverse entertainment, activiteiten en met een BBQ worden georganiseerd voor alle leden en hun partners en kinderen, mogelijk gemaakt door Naanhof Vaesrade! www.naanhof.nl

Ons 1e elftal voetbalt dan thuis tegen vv Born voor de beker om 13.30 uur. Vóór deze wedstrijd zal het nieuwe tenue worden uitgereikt door onze nieuwe hoofdsponsor, ask Felix! – www.askfelix.nl – info@askfelix.nl

Voor de BBQ is geen eigen bijdrage.

Om enig idee te krijgen hoeveel we moeten inkopen zullen we wel even moeten inventariseren wie komt of niet komt. Daarom verzoeken we jullie om ofwel het briefje die in de kantine aanwezig zijn in te leveren bij onze secretaris Ingrid Meens of achter de bar bij Marlies.
Je mag ook een appje/berichtje sturen naar Ingrid Meens om je aan te melden. Telefoonnummer is 06-83203250. Doe dit wel uiterlijk 31 augustus. Zijn er speciale wensen m.b.t. de BBQ geef dit dan ook even door.

Vriendelijke uitnodigend, Bestuur RKVVVaesrade