Doelpunten…. doelpunten…. 5-12 is doelpuntendag….

Vandaag speelde ons 2de elftal de uitwedstrijd tegen het laag geklasseerde SV Brunssum 2. Vaesrade 2 nam de 3 punten dan ook relatief makkelijk mee naar Voasje. Bij de rust stond het al 0-3 voor Vaesrade 2 en uiteindelijk ging het 2de met een royale 1-5 overwinning terug naar Vaesrade. Doelpunten kwamen op naam van Mohammed Rahhali, Rick Holthuijsen en de ervaren gebroeders Meijer. Maurice scoorde eenmaal en Michel tweemaal. Hierdoor kruipt Vaesrade 2 richting de hogere plekken. Met nog een wedstrijd tegoed ten opzichte van nummer 2 EHC, kunnen de mannen van Peter Nowik bij winst in de inhaalwedstrijd de winterstop bereiken met een verdienstelijke 2de plaats.
Ons 3de elftal leek vandaag gehakt te gaan maken van buur Minor 4 en stond na 20 minuten al met 3-0 voor door een onvervalste hattrick van Randy Snackers
Bij rust stond het echter 4-3 en leek het nog spannend te gaan worden. In de tweede helft liep ons 3de echter uit en uiteindelijk werd met 8-4 alsnog dik gewonnen. Randy Snackers scoorde vandaag liefst viermaal en de overige doelpunten kwamen op naam van Etienne W O Uters , Rik Hendrix en Elko Doven 2x.
Hierdoor stijgt Vaesrade 3 naar plek 2 en met 42 doelpunten in 7 wedstrijden scoort ons 3de gemiddeld liefst 6x per wedstrijd!
Een verslag van ons derde is terug te vinden op de pagina van 3!
De uitslagen worden u aangeboden door hoofdsponsor Ask Felix
Uw partner voor professioneel ITC-personeel!