Derbytime

Aanstaande zondag speelt Vaesrade 1 de altijd moeilijke wedstrijd tegen Schimmert 1. Vaesrade en Schimmert delen momenteel een gedeelde 4e plek met een 6-tal ploegen. 6 punten uit 4 wedstrijden. Schimmert scoorde al 8x en Voasje 3x – Schimmert kreeg tot dusver 6 doelpunten tegen en Vaesrade 5. Normaliter heeft Vaesrade het moeilijk tegen het stugge “Sjummert”.

Wat zijn de verwachtingen van trainer Stawenga? Ik verwacht een stugge ploeg om tegen te spelen, een ploeg die vanuit de organisatie tegenstanders in de reactie probeert te verrassen. Vaesrade moet uitgaan van eigen kracht en de flow waarin we zitten na 2 overwinningen vast proberen te houden.

Als 12e man delen we natuurlijk de mening van onze hoofdtrainer en samen hopen we op een sportieve wedstrijd waarin Vaesrade de 3 punten mee naar huis zal nemen.

We roepen iedereen op om de reis te maken naar Schimmert waar ons vlaggenschip om 14.30 uur gaat aftrappen in de 1e Beekdaelse derby van dit seizoen in competitieverband. We wensen de geelhemden veel succes!

Schimmert 1 – Vaesrade 1 20-10-2019 – 14.30 uur