De uitslagen van afgelopen weekend door Ask Felix:

De uitslagen van dit weekend:
De mannen van Kevin Stawenga gingen vanochtend op bezoek in Posterholt bij Oranje Blauw 15. Dit resulteerde in een terechte 1-3 overwinning. Doelpunten kwamen op naam van Michael de Jong en Tarek Trabelsi (2x).
Bij ons 2de elftal was het vanochtend bikkelen tegen het jeugdige team van de Leeuw. Bij rust stond het 0-2 voor de Leeuw en in de tweede helft ging het gelijk op. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een terechte 1-3 overwinning voor de Leeuw. Het enige doelpunt aan Vaesrade zijde werd gescoord door Nicky van der Veer. Ons 3de elftal speelde zaterdagavond al een oefenwedstrijd tegen de jonge gasten van Schinveld 3. Het werd 4-0 in het voordeel van Voasje 3 en de doelpunten kwamen op naam van Danny, Mo, Etienne en Elko.