Dames maken frisse nieuwe start!

Een aantal seizoenen geleden hadden de dames / vrouwen 1 van Vaesrade het moeilijk en destijds moest het team uiteindelijk uit de competitie worden teruggetrokken. Vorig seizoen was er de samenwerking met Voerendaal vrouwen, het samenwerkende team behaalde een hoge klassering in de zesde klasse maar wist op een aantal punten na het kampioenschap niet binnen te halen helaas.

Komend seizoen zal Vaesrade vrouwen 1 onder de eigen vlag een nieuwe frisse start maken zonder Voerendaal maar helemaal zelfstandig. Ons vrouwen 1 team heeft de 1e versterkingen al binnen en genoeg dames om te starten in de 5e klasse.

Huub Meens blijft trainer en hij krijgt komend seizoen hulp van Logan Westerhof (vriend van speelster Kim Vusschers en speler van ons derde / 2.0). Als leidster functioneert al sinds jaren Bianca Scheffer en ook komend seizoen zal Bianca de moeder van onze ladies zijn. Het vertrouwen is groot en ook de samenhang / de ladies zijn op veel van onze activiteiten terug te vinden / een heel groot aantal zijn zelfs lid van onze activiteitencommissie en organiseren tal van leuke avonden in onze leuke kantine.

De dames hebben er zin in en willen een puntvol seizoen 2019/2020 gaan beleven. De voorbereiding op het nieuwe seizoen begint dinsdag 13 augustus aanstaande om 18.45 uur.

We wensen de dames veel succes toe !!