Alweer een nieuwe transfer

De transfermarkt draait overuren in Vaesrade want ook de 29 jarige Jeffrey Nauts van SV Brunssum zal volgend seizoen het mooiste tenue van Beekdaelen aantrekken. Het goddelijke geel en blauw zal hem goed staan !

Jeffrey wilt de overstap naar Voasje maken omdat hij Vaesrade kent als een leuke gezellige club. Een andere reden is omdat een vriend van Jeffrey naar Vaesrade toekomt.

Nieuwe club, nieuwe uitdaging, nieuwe trainer….Jeffrey popelt om naar Vaesrade te verkassen. Hij wilt graag bovenin meedraaien met de ploeg van Kevin Stawenga en een eventuele promotie is ook niet gek.

In het verleden speelde Jeffrey bij De Leeuw en VV Amstenrade en natuurlijk SV Brunssum. Jeffrey WELKOM @ Stadion de Vijf Bunder. Geniet van je tijd in Vaesrade! Hopelijk een lange tijd.