Als Lars Keulen begint te scoren…..(Passart VKC 1 – Vaesrade 1)

24-11-2021 Passart VKC 1 – Vaesrade 1 0-4

Doelpunten:

Lars Keulen 2x en Jason Trinidad en Rick Holthuijsen 1x

Als Lars Keulen begint te scoren……een uitspraak van een week geleden…. en pardoes vanavond tegen Passart VKC flikt de Haller van Voasje het weer, 2 doelpunten van deze Viking in wording. Deze uitspraak begint legendarisch te worden…. Vaesrade speelde in de koude op het harde kunstgras van Passart beter dan de thuisploeg en het won verdiend met 0-4, de andere doelpunten kwamen op naam van Jason Trinidad die al heel snel scoorde en ook Rick Holthuijsen wist het net te vinden na een penalty. Vaesrade speelde zonder de geschorste Karim Mahmoud en ook de bank was dun deze wedstrijd maar toch liet Voasje zien dat het over een brede en kwalitatief sterke selectie beschikt. Toch moeten we rustig blijven en eerlijk zijn want deze competitie werd er veelal gespeeld met alle respect tegen de zwakkere broeders in deze klasse, behalve RKHBS. Het echte werk begint as zondag als er gespeeld gaat worden tegen FC Kerkrade West. Wat wel een compliment waard is is dat Vaesrade tegen de onderste ploegen wel gewoon wint (Op Mechelen en TSV na). We staan waar we staan en dat is een fiere 6e plek in een competitie waar alles nog mogelijk is. Kevin Stawenga zal tevreden zijn na vanavond. Natuurlijk was het wel weer jammer dat er geen toeschouwers aanwezig mochten zijn op het complex maar gelukkig waren de hoogtepunten via facebook te volgen door onze razende reporter. Hopelijk mag de 12e man snel weer naar het stadion en hopelijk mogen we de competitie uitspelen, voor nu mogen we concluderen dat Voasje goed bezig is en dat het vol vertrouwen as zondag naar Kerkrade reist!