Alleen Vaesrade 2 weet te winnen!

Het was een teleurstellende zondag voor Vaesrade 1, daar er met 4-1 werd verloren tegen het stugge Geuldal. Een flinke kink in de kabel op weg naar periode 3. Nu komt er heel veel druk op de wedstrijd van as zondag tegen koploper Fc Gulpen. Het zal een zware pot worden maar Voasje heeft qua periode nog steeds uitzicht op plek 1. Vaesrade 2 speelde niet de beste wedstrijd van het seizoen maar toch werd er gewonnen van het lastige Rimburg. Michael de Jong, Mike Minten en Michel Meijer zorgden samen voor de 3 doelpunten, het werd 1-3. Zondag wacht weer een lastige wedstrijd, thuis tegen Sv Brunssum. Vaesrade 3 speelde met 2-2 gelijk, het zwaar gehavende team lijkt klaar dit seizoen, lang werd er gestreden om de titel maar de accu lijkt leeg.

De veteranen waren vrij en het 35+ team speelde op Groene Ster terrein en werd uiteindelijk 2e in de competitie! Goed gedaan!