8 maart resumerend:

Vaesrade 1 is bezig aan een belabberde reeks. Gisteren werd er met 2-5 verloren van het sterke RKUVC. As. zondag de kans in Waubach om de negatieve reeks te doorbreken, dan speelt ons vlaggenschip de lastige uitwedstrijd tegen UOW 02 1.

Vaesrade 2 is weer de vechtmachine aan het worden van weleer. Vorige week werd koploper Born al op 2-2 gehouden en nu tegen het sterke Alfa Sport werd er stiekem een puntje gestolen dankzij een portie inzet en strijd. As. zondag DE wedstrijd….thuis tegen Sporting Heerlen 2.

Vaesrade 3 won weer maar dat deed concurrent NEC 92 2 ook. Het werd thuis tegen De Leeuw 4-1. Volgende week wacht toch wel een lastige kluif welke Groene Ster genoemd mag worden. -> Een verslag ziet u op de pagina van ons derde!

De veteranen tenslotte gingen onderuit en wel fors thuis tegen VKC met 4-9. De kans om dit goed te maken is er al snel, as. zaterdag spelen de vets namelijk uit naar VKC.