Bijna Super Sunday lagere elftallen

Afgelopen zondag was er bijna sprake van een super sunday in Vaesrade bij de lagere elftallen.

Vaesrade 2 bood zwaar gehavend SVM 2 goed partij en als Lars Keulen vlak voor tijd de trekker had overgehaald was er zelfs gewonnen. Opmerkelijk in positieve zin was dat Vaesrade 2 voor de 2e week opeenvolgend de nul hield achterin en dat mag knap genoemd worden. Er wordt leuk gevoetbald en er wordt gestreden voor iedere centimeter en daardoor is Vaesrade 2 nog ongeslagen. Het werd overigens 0-0.

Vaesrade 3 won met 3-1 van buurman Amstenrade en nestelt zich daarmee in de subtop van de competitie. Op 21 oktober wordt thuis ingehaald tegen Wijnandia 3 en als de mannen van Angelo Haenen dan weer stiekem 3 punten zouden pakken is de top grijpbaar. As. zondag is Voasje 3 vrij. Opmerkelijk bij ons 3e is het doelsaldo, 8 voor en 8 tegen.

De dames tenslotte wonnen giga veel met 0-13 in Maastricht tegen DBSV vrouwen 2. Is deze competitie wel de competitie waar de Voerendaalse en Voasjener meiden thuis horen of gaan de ladies nog tegenstand krijgen? Het begin is in ieder geval meer dan super met een doelsaldo plus plus plus.