Club van €50 / € 25

Wat is een amateurclub zonder sponsoren? Helemaal niets !! en dat weten we allemaal in de amateurvoetbalsport. Maar er zijn meer mensen die onze mooie club Rkvv Vaesrade een financieel warm hart toedragen en dat zijn de particulieren supporters en of vrijwilligers of sympathisanten die allen een geel en blauw hart hebben en lid geworden zijn binnen Vaesrade van de club van € 50 / € 25. Wie dit allemaal zijn ziet u elders op deze site bij het kopje club van €50 / € 25.

De club van € 50 / € 25 kan ten allen tijden nog extra leden gebruiken. Wil jij als particulier de mooiste club van Nuth ook financieel steunen? Neem dan even contact op met Edith Noevers, altijd te vinden op de club, zij verteld u dan meer hoe u ook lid kunt worden.

Alvast bedankt namens geel en blauw